4x De Muur over in T³ Geraardsbergen

De Muur van Geraardsbergen was de blikvanger van de tweede manche van de T³ Series in Geraardsbergen. Alle toeschouwers en supporters trokken dan ook massaal de kapelmuur op om de strijd van dichtbij te kunnen aanschouwen. Zoals verwacht leverde dat indrukwekkende taferelen op, zeker met de machtsontplooiing waarmee Simon De Cuyper en Maya Kingma (beide SMO-Specialized) het wedstrijdverloop naar hun hand zetten.

 

Dagwinst ging bij de mannen naar SMO-Specialized. Hiermee doen ze een goede zaak in het klassement want ze schuiven op naar de eerste plaats in de tussenstand, vlak voor KTT-Zamaro en TriGT-Arena.

 

Bij de dames was het ATRIAC dat in de breedte met kop en schouders boven de rest uit stak. Ze namen de 2e tot 5e plaats in de uitslag voor zich en bouwen daarmee hun voorsprong in de tussenstand verder uit tot 60 punten. De vraag is wie hen nog van de eindoverwinning kan houden. Voor de tweede plaats in de ranking zal het wel nog spannend worden met Tribe-Accent, TriGT-Fuji en SMO-Specialized op een handvol seconden.

Volgende T³ manche op 19/08 in Deinze met opnieuw een individuele sprinttriatlon.