Wijziging T³ Kalender 2018

Omwille van praktische redenen zal het BK sprinttriatlon in Vilvoorde geen deel uitmaken van de T³ Series 2018. Deze wedstrijd wordt vervangen door de sprinttriatlon in Weiswampach op 19/08/2018.

In 2017 vormde het prachtige recreatiedomein van Weiswampach reeds het decor voor de tweede divisie van onze Team Series. Het werd een spannende race, met een meer dan uitdagend parcours en een top organisatie. We mogen dus vol verwachting uitkijken naar een fantastische strijd tussen de beste teams van het land.

De tweede divisie verhuist op zijn beurt naar de Port of Antwerp Triathlon Festival op 17/06/2018.  De doelstelling van deze wedstrijd om “triatlon” toegankelijk te maken voor het brede publiek, past perfect in het plaatje van de tweede divisie. We kijken dus uit naar dit volksfeest waarbij de atleten uit de Tweede Divisie hun kwarttriatlon (drafting) zullen afleggen in de unieke setting rond het MAS en nadien getuigen zijn van de beste atleten ter wereld tijdens de ITU World Cup Antwerp.

Inschrijven voor de T³ Series 2018 kan tot 15/01/2018. Alle voorwaarden vind je hier, meer info via events@triatlon.vlaanderen.